Uitdagende culturele bijbaan voor MBO-ers
Ben jij op zoek naar een bijbaan in de culturele sector waar je jezelf ook echt kunt ontwikkelen? Tetem biedt MBO-ers de mogelijkheid om via een eenjarig traject ervaring op te doen binnen een cultuurinstelling. Als MBO-er kun je deelnemen aan een leer-, werk- en ontwikkeltraject voor ongeveer 20 tot 32 uur per maand. Startmogelijkheden: in overleg
Download hieronder de volledige vacature en meld je snel aan:
Uitdagende culturele bijbaan voor MBO-ers

 

Vrijwilligers
We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde vrijwilligers! Gemiddeld werken er zo’n tachtig vrijwilligers bij Tetem, in een groot scala aan functies en vaak met verschillende taken en verantwoordlijkheden.

Vrijwilligers die in het dagelijks leven deelnemen aan het arbeidsproces, wordt ruimte geboden om binnen een professioneel werkende organisatie nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Vrijwilligers die geen betaalde arbeid (meer) verrichten, zoals gepensioneerden, arbeidsongeschikten en werkzoekenden, biedt Tetem de mogelijkheid om te participeren in een professioneel werkende organisatie.

Zou jij graag als vrijwilliger bij Tetem willen werken? Onderzoek dan welke rollen bij jou passen. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste match? Neem dan contact op met Myriam Knol via myriam@tetem.nl. Zij helpt je graag verder.


Educatie
Voor onze educatieve afdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste en vakbekwame ZZP-ers met een kunstopleiding (beeldend, muziek, drama, dans) die digitaal georiënteerd en vaardig zijn. Voor meer informatie kan je contact opnemen met educatie@roombeekcultuurpark.nl