Roombeek Cultuurpark Educatie (RCE) maakt cultuuronderwijs voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Aantrekkelijk, op maat gemaakt en vaak op locatie. Van erfgoed tot media en van workshop tot project. RCE is een samenwerking van Rijksmuseum Twenthe, TwentseWelle en Tetem.

Vacature Medewerker Marketing en Communicatie
De functie Medewerker Marketing en Communicatie houdt zich vooralsnog bezig met activiteiten die worden uitgevoerd in het kader van Roombeek Cultuurpark Educatie, het Maker Festival Twente en Tetem – Duitsland.
Download hier de volledige vacature, sluitingsdatum: 12/02/2017

Vacature Medewerker Stadsprogrammering
De Medewerker Stadsprogrammering richt zich in opdracht van de directeur op het initiëren, ontwikkelen alsook uitvoeren van sociale en economische projecten in de stad, waarbij deze projecten altijd aansluiten op tentoonstellingen, het Maker Festival Twente en de programmalijnen van Tetem.
Download hier de volledige vacature, sluitingsdatum: 12/02/2017


Enthousiaste en vakbekwame ZZP-ers
Voor onze educatieve activiteiten zijn wij op zoek naar enthousiaste en vakbekwame ZZP-ers met een kunstopleiding (beeldend, muziek, drama, dans) die digitaal georiënteerd en vaardig zijn. Voor meer informatie kan je contact opnemen met educatie@roombeekcultuurpark.nl


Vrijwilligers
Voor onze educatie-afdeling hebben we regelmatig vrijwilligers nodig voor de volgende functies:


Ondersteuner workshops
: als ondersteuner versterk je het educatieteam bij de voorbereiding en uitvoer van workshops voor de basisschool en het voortgezet onderwijs.
Bijzonderheden: de focus ligt op doordeweekse dagen en schooltijden, soms ook buitenschools. Voor een groot deel van de workshops is digitale kennis een vereiste. Hiervoor is een opleidingsprogramma binnen de organisatie beschikbaar.


Receptiemedewerker
: bemant de receptie van Tetem, doet lichte administratieve taken, ontvangst van gasten, inplannen van afspraken.


Redactiemedewerker:
werkt voor zowel de tentoonstellingen als het educatieprogramma.
Bijzonderheden: doorgaans kan je je eigen tijd indelen. HBO niveau gewenst.


Social media medewerker
: heeft ervaring met Facebook en Twitter. Houdt zich tevens bezig met free publicity, nabellen van de pers etc.
Bijzonderheden: het takenpakket wordt afgestemd op de kwaliteiten en wensen van de vrijwilliger.


Projectmedewerker
: helpt bij de voorbereiding en organisatie van educatieve projecten, kan ook ingezet worden tijdens de uitvoer van projecten, het maken van flyers en roosters, de organisatie van weekend- en vrijetijdsactiviteiten en het begeleiden van publieksactiviteiten.
Bijzonderheden: projectmedewerkers zijn breed inzetbaar, afhankelijk van de projecten die er lopen en de wensen van de vrijwilliger.