Het Maker Festival Twente is één van de wereldwijde festivals van en voor inventiviteit, creativiteit en vindingrijkheid, waarmee “makers” in de schijnwerpers worden gezet.

Vacature Medewerker Marketing en Communicatie
De functie Medewerker Marketing en Communicatie houdt zich vooralsnog bezig met activiteiten die worden uitgevoerd in het kader van Roombeek Cultuurpark Educatie, het Maker Festival Twente en Tetem – Duitsland.
Download hier de volledige vacature, sluitingsdatum: 12/02/2017

Vacature Medewerker Stadsprogrammering
De Medewerker Stadsprogrammering richt zich in opdracht van de directeur op het initiëren, ontwikkelen alsook uitvoeren van sociale en economische projecten in de stad, waarbij deze projecten altijd aansluiten op tentoonstellingen, het Maker Festival Twente en de programmalijnen van Tetem.
Download hier de volledige vacature, sluitingsdatum: 12/02/2017

 

In de maanden voorafgaand aan het Maker Festival hebben we vrijwilligers nodig voor de volgende functies:


Social media medewerker
: heeft ervaring met Facebook en Twitter. Houdt zich tevens bezig met free publicity, nabellen van de pers etc.
Bijzonderheden: het takenpakket wordt afgestemd op de kwaliteiten en wensen van de vrijwilliger.


Projectmedewerker
: helpt bij de voorbereiding en organisatie van het Maker Festival, kan ook ingezet worden bij de op- en afbouw van het festival en voorbereidende bijeenkomsten. Ter ondersteuning van de betrokken kunstenaars en makers en voor het begeleiden van publiekspresentaties.
Bijzonderheden: Projectmedewerkers zijn breed inzetbaar, afhankelijk van de projecten die er lopen en de wensen van de vrijwilliger.