Kunstautomatiek is een unieke manier om kunst/design te bekijken en direct te kopen. De Kunstautomatiek in de foyer van Tetem is een samenwerking met fashion artist Jasmijn Miltenburg. De automatiek biedt de bezoekers de mogelijkheid om op een bijzondere wijze in het bezit te komen van kunst en design uit de collectie van lokale vormgevers en kunstenaars.

In de Kunstautomatiek toont Jasmijn Miltenburg haar eigen ontwerpen en een wisselende collectie in samenwerking met verschillende kunstenaars en vormgevers. In de vakken is werk van € 1,00,- tot € 99,95,- te vinden: uniek of in kleine oplage. De Kunstautomatiek werkt met contant geld en geeft ook wisselgeld terug.

Op dit moment bevat de Kunstautomatiek werk van muzikant en kunstenaar Kevin Storm die de grenzen van de popcultuur verbindt met innerlijke tegenstrijdigheden van de mens. Kevin’s comic getiteld Serial Artist werd in drie talen uitgebracht en door the New York Journal of Books omschreven als “…more than a standard graphic novel, it is thunderous, explosive noise on paper— thoughtful, literate, cacophonous, irksome, beauty as disease, squalls of feedback as the opening into Jean Genie by Bowie noise”. In ander werk, een reeks portretten getiteld “Poorly Painted Portraits” werkt Storm als katalysator van conflicten in ieder mens.

Foto impressie van de Kunstautomatiek collecties

www.jasmijnmiltenburg.nl

  • Locatie: Tetem