Enschede is een stad met maar liefst 158 nationaliteiten, dat betekent dat 1 op de 7 inwoners oorspronkelijk uit het buitenland afkomstig is. Er is sprake van een enorme diversiteit aan culturen. Ook op andere gebieden is Enschede een diverse stad met grote verschillen qua inkomens- en opleidingsniveau. De Walk-in Brunch zet in op de meerwaarde van de ontmoeting tussen deze verschillende culturen. Wat gebeurt er als we het contact daadwerkelijk aangaan en de verbinding leggen, zonder daarbij bepaalde confrontaties uit de weg te gaan? Wat levert deze interactie ons op, zowel individueel als voor de samenleving als geheel?

Op zondag 17 juni is er een doorlopend programma voor kinderen en volwassenen met kunst, muziek, theater, dans, mode, diverse workshops, spelletjes en eten en drinken in en rondom Tetem.

Deze ontmoetingsbrunch wordt georganiseerd in samenwerking met diverse kunstenaars, muzikanten, designers en partners als ArtEZ Conservatorium, Estinea, Forum Theater Enschede, Kennisplatform voor Integratie en Burgerschap Enschede, LaReina Design en Power Noord.

  • Datum: zondag 17 juni 2018, vrije inloop tussen: 11:00-14:00
  • Aanmelden is gewenst via: receptie@tetem.nl
  • Locatie: Tetem