Functieomschrijving
TETEM kunstruimte heeft twee tentoonstellingsprogramma’s. De exposities in de medialab ruimte zijn gericht op het tonen van de ontwikkelingen op het gebied van mediakunst en cross-overs met andere disciplines. De exposities in de vrije ruimte tonen verschillende kunstvormen en worden deels samengesteld door TETEM en zijn deels open voor expositievoorstellen van derden. In de middelste ruimte worden altijd video’s vertoond die aansluiten op een van de twee tentoonstellingen. De exposities van TETEM kunstruimte zijn iedere dag geopend: van maandag t/m zondag van 11.00-17.00.

Als suppoost zorg je voor het aan- en uitzetten en de openstelling van de exposities, het ontvangen en informeren van bezoekers, het afnemen van bezoekers enquêtes en verzorgt de koffie en thee. Een deel van de werkzaamheden bestaat ook uit huishoudelijke taken.

Functie-eisen
– Minimale beschikbaarheid van een dagdeel van 4 uur per 2 weken:
doordeweeks tussen 09.00-13.00 of 13.00-17.30 en/of
in het weekend van 10.30-14.00 of 14.00-17.30
– Minimaal MBO werk- en denkniveau
– Affiniteit met beeldende kunst is gewenst
– Gastvrij
– Representatief
– Verzorgd
– Goede sociale vaardigheden
– Positieve uitstraling
– Actieve werkhouding
– Goed aanwijzingen kunnen opvolgen op basis van de suppoostenhandleiding (voor zowel de werkzaamheden als de aan- en uitzetinstructies van de tentoonstellingen)