Uitdagende culturele bijbaan voor studenten
Ben jij als student op zoek naar een bijbaan in de culturele sector? Tetem biedt een leuke bijbaan voor 20 tot 32 uur per maand.
Startmogelijkheden: in overleg. Lees hier de vacature culturele bijbaan en meld je vóór vrijdag 21 april 2018 aan via: Jose@roombeekcultuurpark.nl


Vrijwilligers

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde vrijwilligers! Gemiddeld werken er zo’n tachtig vrijwilligers bij Tetem, in een groot scala aan functies en vaak met verschillende taken en verantwoordlijkheden.

Vrijwilligers die in het dagelijks leven deelnemen aan het arbeidsproces, wordt ruimte geboden om binnen een professioneel werkende organisatie nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Vrijwilligers die geen betaalde arbeid (meer) verrichten, zoals gepensioneerden, arbeidsongeschikten en werkzoekenden, biedt Tetem de mogelijkheid om te participeren in een professioneel werkende organisatie.

Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij Tetem? Stuur dan een mail naar myriam@tetem.nl.
Vermeld in het onderwerp van de mail: Vrijwilligerswerk + functie waar het om gaat.


Educatie
Voor onze educatieve afdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste en vakbekwame ZZP-ers met een kunstopleiding (beeldend, muziek, drama, dans) die digitaal georiënteerd en vaardig zijn.

Heb je als ZZP-er interesse om docent te worden? Stuur dan een mail suzanne@tetem.nl.
Vermeld in het onderwerp van de mail: ZZP-er educatie