T/m 3 september is in Tetem de solo tentoonstelling Robotic Couture van de Nederlandse fashion-tech designer Anouk Wipprecht te zien. Anouk staat bekend om haar innovatieve ontwerpen en maakt technologie draagbaar. Ze creëert futuristische ontwerpen die oplichten, bewegen of video-opnames maken zonder dat de drager daar iets voor hoeft te doen.

Tijdens de zomervakantie gaan kinderen aan de slag met het verkennen van fashion-tech. Wat is draagbare technologie? Hoe kun je kleding interactief maken? Wat zouden kinderen graag willen zien in mode van de toekomst? In de zomervakantie zijn er drie fashion-tech workshops voor kinderen. Op zaterdag 2 september is de kindermodeshow waarbij de eindresultaten worden gepresenteerd en iedereen ook de tentoonstelling van Anouk Wipprecht kan bekijken.

Aanmelden is gewenst via receptie@tetem.nl. Inschrijven voor 1 workshop is mogelijk. Voor verdere verdieping kunnen de kinderen ook de andere workshops volgen.
Belangrijk: neem kleding mee waarin geknipt / genaaid mag worden.

De vakantieworkshops Fashion-tech zijn onderdeel van de Zomerspelen in Roombeek: een activiteitenprogramma van Rijksmuseum Twenthe, TwentseWelle, Concordia en Tetem.

De toegang is gratis.